Op kraamvisite met een gepersonaliseerd kraamcadeau

BoekenBoeken

Leuk! Er is weer een kindje geboren en je mag op kraamvisite. Maar wat neem je dan mee? Natuurlijk kun je aankomen met een cadeaukaart van een bekende babywinkel of met een luiertaart. Maar wat is iets dat de nieuwe wereldburger en zijn ouders jaren later zich nog herinneren en wellicht zelfs nog een prominente plek in de kinderkamer heeft. Juist, een kraamcadeau met de naam van de baby.

Een knuffel met naam

Een van de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus is een knuffel met de naam van het kindje. Met zo’n knuffel laat je niet alleen zien dat je net even wat meer aandacht hebt besteed aan het cadeau, ook krijgt een knuffel met naam vaak een hele mooie plek op de babykamer. Zo blijft jouw cadeau altijd in de herinnering van de ouders. En geloof me, mijn kinderen zijn inmiddels pubers, maar hun knuffels waar de naam op staat zijn nog steeds bewaard.

Leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een knuffel met naam te geven. Er zijn echter nog veel meer leuke opties. Ik weet zeker dat een aantal daarvan niet eens bij je opgekomen zijn. Daarom helpen we je graag met wat inspiratie. En het leuke daaraan is dat bijna alles wat je koopt wel met naam geleverd kan worden. Voor de pasgeborenen kun je wellicht denken aan een badcape of een rompertje. Wil je liever iets geven waar het kindje later wat aan heeft dan is bijvoorbeeld muziekdoos of een gitaar een leuke optie. Pak je graag groter uit, dan kies je voor een cadeaupakket met een aantal leuke gepersonaliseerde items.

Een rugzak met naam

Een ander erg leuk idee is om een rugzak met naam te geven. Deze kan de baby meenemen als hij of zij gaat logeren, naar de opvang gaat of misschien mag de rugzak zelfs wel mee naar de peuterspeelzaal. Op die manier heeft het kindje een uniek aandenken. Het leuke bij zo’n Teddy rugzak is dat je deze heel kinderlijk kunt houden in de vorm van een rugzak met berenoren of je kunt ervoor kiezen om een hippe rugzak te nemen in een mooie kleur die past bij de stijl waarin veel rugzakken tegenwoordig worden gemaakt.  

Wat is jouw favoriete kraamcadeau

Kraamvisite is altijd wel iets speciaals. Zelf geef ik natuurlijk graag een sprookjesboek, maar voor mensen die dichtbij je staan doe je vaak toch iets meer. Dan is een gepersonaliseerd cadeau een erg leuk idee. En het leuke is dat je er alle kanten mee uit kunt en het vaak heel lang bewaard blijft. Wat is het leukste kraamcadeau dat jij gegeven of gekregen hebt? Laat het weten via de reacties op dit artikel.

Scroll naar boven